Tref-de-kunstenaar-op-zaal is een bekende én beproefde activiteit van ArtWorlds. Ook dit jaar lopen in de tentoonstelling kunstenaars vrij rond; op zaterdag 1 juli in en om Kasteel het Nijenhuis. Grijp je kans en spreek er een aan!

ZomerExpo

Programma zaterdag 1 juli: Kasteel het Nijenhuis, Heino/Wijhe
14:00-15.00 uur: kunstenaars bij hun werk in de tuinzaal, het kasteel en in de beeldentuin
15.00-16.00 uur: Walk&Talk: Hans Janssen maakt een rondgang langs de werken en gaat in gesprek met de kunstenaars: start vanaf de tuinzaal.
Bezoekers van Kasteel het Nijenhuis zijn van harte uitgenodigd om de kunstenaars te bevragen over hun werk en mee te lopen tijdens de Walk&Talk.

Gratis toegang met entreebewijs kasteel

Kunstenaars: Bert Rene Brinkman, Monique van den Hout, Jos Wilcke, Marina Pronk, Berend Wijers en Peter Rijke van CAKtwo, Femke van Os, E.S.H. (Eline) Jansen, Ellen van der Wiel, Elly de Jong, Gerwald Jens Radsma, Zjkln, Pieter van Eck, Laura van Eik, Anneliet van Beelen, Gea van Eck, Casper Le Fevre, Loes Goemans en Marjan Veltkamp in de tuinzaal, in het kasteel en in de beeldentuin om hun werk toe te lichten.

Mondriaan-expert Hans Janssen
Hans Janssen (schrijver van de nieuwe biografie Piet Mondriaan, een nieuwe kunst voor een ongekend leven, en conservator moderne kunst Gemeentemuseum Den Haag) gaat in gesprek met de deelnemende kunstenaars. Tijdens de Walk&Talk loopt Janssen gedurende een uur langs (de werken van) deelnemers aan Tref-de-kunstenaar-op-zaal, in de tuinzaal, de kasteelkamers en de beeldentuin. Mis het niet, deze boeiende dialoog over hedendaagse kunst en De Stijl met een kunstkenner van formaat. Loop mee!