Menu
Plan je bezoek

Groepsrondleiding voor jong en oud

Bij een bezoek aan Kasteel het Nijenhuis is het mogelijk om een groepsrondleiding voor jong en oud te boeken. ‘Barones van Pallandt’ leidt je op een speelse manier rond in het kasteel en vertelt je meer over de geschiedenis van Kasteel het Nijenhuis en haar bewoners. Deze rondleiding is erg geschikt voor ouders met kinderen.

Naar het boekingsformulier

Download het kinder-doeblad

Dit doeblad is geschikt voor jonge kinderen en het hele gezin. De dikke vette gouden vredesduif neemt je mee door alle tentoonstellingen in Museum de Fundatie in Zwolle. Het blad staat vol met leuke opdrachten, weetjes en vragen over de kunstwerken. Het kinder-doeblad is te koop in de museumwinkel of gratis te downloaden via de button hieronder.

DOWNLOAD 'DOEBLAD zwolle'

Dit doeblad is geschikt voor jonge kinderen en het hele gezin. Mikkel, de grote ridder uit de beeldentuin neemt je mee door de beeldentuin, de tuinzaal en kasteel ‘t Nijenhuis. Het blad staat vol met leuke opdrachten, weetjes en vragen over de kunstwerken. Het kinder-doeblad is te koop in de museumwinkel of gratis te downloaden via de button hieronder.

DOWNLOAD 'DOEBLAD HEINO'

Vier je verjaardag in het kasteel!

Het is ook mogelijk om in Kasteel het Nijenhuis je verjaardag te vieren. Voor prinsessen en ridders van 4 tot en met 7 jaar is een speciaal programma ontwikkeld. Ze zijn welkom in een mooie prinsessenjurk of heldhaftig ridderkostuum. Samen met de "prinses van Museum de Fundatie" bekijken de kinderen het kasteel van binnen. In de beeldentuin kunnen ze leuke spelletjes doen.

Verjaardag vieren bij Kasteel het Nijenhuis

Praktische informatie

Voor wie: kinderen van 4 tot 7 jaar
Wanneer: dinsdag t/m zondag tussen 11 uur en 17 uur
Duur: 1 uur (exclusief catering)
Prijs: 75 euro (exclusief catering)
Aantal:  maximaal 18 personen, inclusief volwassenen
Boekingen: educatie@museumdefundatie / 0572-388188 (minimaal 2 weken voor de geplande datum)

Catering

Taart en drinken maken het feestje natuurlijk compleet! Taart en limonade/koffie/thee kost 3,50 euro per persoon extra. Wil je iets anders eten of drinken? Vraag naar de mogelijkheden via info@hannemasmuseumcafe.nl