Menu
Plan je bezoek

Kasteel het Nijenhuis biedt meer dan een uniek museum op een prachtige locatie. Het museum heeft ook een uitstekend museumcafé: Hannema’s. Wij nodigen je graag uit!

Hannema’s is gevestigd in één van de voormalige koetshuizen van Kasteel het Nijenhuis. Het café, met selfservicebar heeft een prachtig terras met uitzicht over de beeldentuin. Bij Hannema’s kun je genieten van lekkere koffie met een muffin of taartje, een lunch van vers belegde broodjes, huisgemaakte soep en frisse salades, of natuurlijk van een fijn borreltje. Benieuwd naar onze kaart?

Bekijk de menukaart
Het museumcafé is tijdens openingstijden van Kasteel het Nijenhuis toegankelijk voor museumbezoekers.

PICKNICKEN IN DE BEELDENTUIN

Via Hannema’s museumcafé kun je compleet verzorgde picknickmanden reserveren en in de beeldentuin genieten van kunst en natuur.

De standaard picknickmand (inclusief dekentje) is gevuld met voor ieder;
- Flesje jus d’orange
- Belegd broodje
- Muffin
- Seizoensgebonden fruit
- Voor kinderen: 2 kleine broodjes met beleg (zoet of hartig)
- Voor volwassenen: luxe belegde bol met kaas, vis of vlees (soort kaas, vis of vlees afhankelijk van onze kaart op dat moment)

Prijs: v.a €12.95, vraag naar de picknick arrangementen
Borg: 50 euro
Reserveren: Minimaal 2 dagen van te voren
Bijzonderheden: Dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij de reservering. 
Er zijn meerdere picknickmanden te reserveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op Hannema’s museumcafé.

SPECIALE ARRANGEMENTEN

Ook kun je speciale arrangementen bij ons organiseren. Deze bijzondere locatie is uitermate geschikt voor ontvangsten zoals een receptie, vergadering of verjaardag. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Margreet Veltkamp-Scherpenkate 0572 388 148 / 0613 547 557 of via de mail: info@hannemasmuseumcafe.nl.