Download het kinder-doeblad

Dit doeblad is geschikt voor jonge kinderen en het hele gezin. De dikke vette gouden vredesduif neemt je mee door alle tentoonstellingen in Museum de Fundatie in Zwolle. Het blad staat vol met leuke opdrachten, weetjes en vragen over de kunstwerken. Het kinder-doeblad is te koop in de museumwinkel of gratis te downloaden via de button hieronder.

DOWNLOAD 'DOEBLAD ZWOLLE'

Dit doeblad is geschikt voor jonge kinderen en het hele gezin. Mikkel, de grote ridder uit de beeldentuin neemt je mee door de beeldentuin, de tuinzaal en kasteel ‘t Nijenhuis. Het blad staat vol met leuke opdrachten, weetjes en vragen over de kunstwerken. Het kinder-doeblad is te koop in de museumwinkel of gratis te downloaden via de button hieronder.

DOWNLOAD 'DOEBLAD HEINO'