Menu
Plan je bezoek

Museumkaarthouders kunnen van 23 – 25 april hun hart ophalen: De Fundatie gaat dan weer even open. Met een negatieve sneltestuitslag én een reservering via museum.nl zijn museumkaarthouders welkom in het museum. Zij zien honderd jaar activistische kunst in drie nieuwe tentoonstellingen: Fotografie plus Dynamiet – John Heartfield; Van wie is de wereld? i.s.m. HKU; ONDER WATER door Sticks en Typhoon.

De pilot museumbezoek met sneltesten is in opdracht van het ministerie van OCW. De pilot is onderdeel van een reeks, die in de maand april plaats vindt. De Fundatie gaat van 23 t/m 25 april open. In het museum gelden de regels uit het museumprotocol, om een zo veilig mogelijk bezoek te garanderen. 

In Zwolle zijn in de maand april meer culturele instellingen open; ook Zwolse Theaters (19 – 21 april), Hedon (22 - 24 april) en het Academiehuis (9 – 11 april) mogen hun deuren openen.

De Fundatie Zwolle is van 23 t/m 25 april van 11:00 - 17:00 geopend. Er wordt gewerkt met timeslots, die je bij het reserveren van een ticket kunt kiezen. 

RESERVEER JE TICKET 

LET OP: Reserveren kan niet op de gebruikelijke manier via onze website. Alleen met een museumkaart kun je een ticket reserveren, via bovenstaande knop. 

In het museum gelden onze bezoekvoorwaarden. 

BEZOEKVOORWAARDEN