Menu
Plan je bezoek
  • Vanaf: 05 juli 2018
  • Tot en met: 22 juli 2018
  • Locatie: Museum de Fundatie

CIBAP GRADUATES 2018

Een groot aantal examenkandidaten van Cibap vakschool voor verbeelding toont vanaf 5 juli onder de titel ‘Cibap Graduates 2018’ hun eindwerk op diverse locaties in de binnenstad van Zwolle. De vertegenwoordigde opleidingen: Mediavormgever, Ruimtelijk Vormgever, Creatief Vakman, Specialist schilder, Filmmaker (AV) en fotograaf, Visueel deSigner en Grafisch ontwerper. 

Per opleiding zijn drie studenten genomineerd voor de Cibap Talent Award. Hun werk is in Museum de Fundatie te zien tot en met 22 juli.

Mediavormgevers

Bas Pape meubelmaker
Bas Pape, meubelmaker.

Cibap vakschool voor verbeelding is een toonaangevende mbovakschool waar talentvolle studenten worden uitgedaagd uit te blinken als toekomstige beroepsbeoefenaar in de creatieve industrie. Zij leren hun creatieve ideeën om te zetten in beelden, met oog voor economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Creativiteit, vakmanschap, onderne mendheid, omgevingsbewustzijn en communicatie vormen de kernwaarden binnen ons onderwijs.

Sabine meubelmaker

Sabine, meubelmaker.

Het voormalig politiekantoor aan de Luttekestraat (Transit) laat het Cibap in de volle bandbreedte zien (van 5 t/m 15 juli). Daarnaast zijn er op een aantal plekken in de stad minipopupcaravantentoonstellingen. Van 5 t/m 8 juli vindt PROTO plaats. Een nieuw vierdaags festival waarin de afstudeerders van de creatieve mbo- en hboopleidingen in Zwolle hun werk laten zien. Verspreid over verschillende locaties zijn er tentoonstellingen, lezingen, wandelingen, modeshows en andere festiviteiten.

Tentoonstellingen

Ontdek welke tentoonstellingen nu te zien zijn.

Blijf op de hoogte

  • Vanaf: 05 Jul 2018
  • Tot en met: 22 Jul 2018
  • Locatie: Museum de Fundatie